headshot

Michael-De-Forbandedejpg

Headshot

Et portræt ud over det sædvanlige

 
 
 

ET PROFESSIONELT PORTRÆT med kant

Mange får deres headshot skudt af en ven eller veninde med et kamera eller telefon. -Det er der absolut intet galt med. Men medmindre din ven eller veninde har en rigtig god fotografisk forståelse, mindsker det i værste fald antallet af seriøse henvendelser de steder hvor du anvender de billeder I har fået skudt. Dette sker ofte fordi billedet på profilen, CV'et eller jobansøgningen ikke formår at vise hvem du som person rent faktisk er.

Lad os tage et par eksempler:

Er du metalmusiker som Michael i toppen af siden her, og ønsker du at repræsentere noget med metalmusik, så er et billede i den stil rigtig godt. Hvis vi havde proppet Michael i jakkesæt og slips, havde det muligvis set rimelig sejt ud, men det er ikke specielt repræsentativt ifht. hans ønskede branche.

Det naturlige smil

 By: Kasper Fladmose - http://KasperFladmose.com - http://fb.com/fotografkasperfladmose

Det naturlige

Er du derimod ansat hos en NGO, altså humanitær organisation, eksempelvis en der hjælper unge mennesker, er det vigtigt at du fremstår som værende i øjenhøjde med beskueren.

I dette tilfælde kan et rigtig godt naturligt smil opnåes ved at fotografen kommer med en lidt-for-dårlig joke, hvor smilet ikke fanges når grinet er på sit højeste, men faktisk lige efter. Dette giver et helt naturligt og ægte smil i hele ansigtet.

johan-headshot.jpg

Det seriøse

Søger du lidt bredere end bare én branche eller fag, så er et seriøst, men fortsat naturligt, look værd at gå efter.

Et professionelt portræt, ofte kaldet 'headshot' med kant, sikrer nemlig at du fremstår seriøs ifht. den branche eller det job du vil repræsentere, og så giver det dig rigtig god mulighed for øget synlighed på steder som Facebook, LinkedIn, CV'et og jobansøgningen.

 

 By: Kasper Fladmose - http://KasperFladmose.com - http://fb.com/fotografkasperfladmose

Elevplads?

Skal du finde elevplads som Jeppe her, bør et professionelt headshot have høj prioritet, specielt hvis man både er ung og gerne vil fremstå seriøs over for sin måske kommende arbejdsgiver.